Boende

Vi vill att det ska vara enkelt att delta och besöka våra mötesplatser.

Unna dig ett bra boende under Stora Nolia, kanske på ett av Umeås nyöppnade hotell.

Elite Hotel Mimer
Stora Hotellet
U&Me

För boende på hotell, stugor, vandrarhem, bed & breakfast och camping besök Visit Umeås hemsida. Här hittar du även information om privatboende. För tillgänglighet och bokning, hör gärna av dig direkt till anläggningen. För privata alternativ - se gärna Blockets sökning med rubirk "Nolia" här. Eller kolla in AirBnB.

Vill du hyra ut ett hus eller en stuga under Stora Nolia så lägg in på Blocket eller AirBnB.

Mer information se www.visitumea.se, eller ring 090-16 16 16

Bo på Forslundagymnasiet
4 km från Nolia, nära centrum men på landet i en rofyllt och avkopplande miljö. B&B, enkelrum 525 kr och dubbelrum 850 kr. Lakan, städning och frukost ingår. Vandrarhemmet, nyrenoverat, 300 kr , lakan och städning tillkommer.

Gratis parkering,  tillgång till hyrcyklar, bastu, tvättmaskin och tumlare. Boende erbjuds mellan 26 juni - 13 augusti 2017. Bokning sker direkt på Bo på Lantgård – www.bopalantgard.se Sök på Gårdens namn "Forslunda". För frågor ring: 070-5596352 

Husvagns-/husbilsparkering
Vid Umestans Företagspark, ca 15 min promenadavstånd från mässan erbjuder IFK Umeå husvagns- och husbilsparkering.

Platser med el: tio platser med el på grusplan. Ett dygn kostar 250 kr. Hyra för 10 dygn kostnar 2 000 kr (200 kr/dygn). 

Bokning av dessa platser: anders.ronnlund@ifkumea.com eller kansliet@ifkumea.com, tel. 090-77 37 08.

Platser utan el: På resterande ytor på grusplanen och övriga ytor (gräsytorna undantagna) kan man hyra parkering. Kostnad 200 kr/dygn. Ingen förhandsbokning.

Dusch/WC: Du som hyr plats har tillgång till dusch och WC i anvisad del av omklädningsbyggnaden på Vildmannavallen. Eftersom IFK Umeå bedriver fotbollsverksamhet som vanligt krävs hänsyn, framförallt mellan klockan 16-21 på vardagskvällar och under dagtid på helgerna.  
Det är absolut förbjudet att tömma latrin eller annat avfall i omklädningsbyggnaden. Skulle det ändå ske tas en straffavgift på 2 500 kr.

Café Storudden erbjuder gratis parkering för husvagn och husbil under Noliaveckan from torsdag den 3 augusti - måndagen den 14 augusti. 

Café Storudden ligger fyra mil nordväst om Umeå, några kilometer norr om Gravmark i ett naturskönt område.

Vi serverar hembakat fika, smörgåstårta och mat tisdag, onsdag och torsdag klockan 15.00 - 21.00 och fredag, lördag och söndag klockan 13.00 - 21.00.

Mer info finns på: www.cafestorudden.com eller  ring 070-590 57 67.

Vad tycker andra?

Daniel Andersson

Stora Nolia är för oss en unik möjlighet att i ett av vårt absolut starkaste distrikt träffa våra slutkunder och visa upp nyheter. Att vi dessutom under våra temadagar kunnat erbjuda freestyleshower samt provkörning av Lynx & Ski-Doo snöskotrar (på snö!), Can-Am fyrhjulingar, Sea-Doo vattenskotrar och Can-Am Spyder är riktigt roligt. Vi upplever att vi genom Stora Nolia stärker intresset och gemenskapen kring BRP:s produkter hos såväl befintliga som blivande kunder.

Daniel Andersson, BRP Sweden,

Emma Kero

Vi har varit med på Stora Nolia sen mässan startade. Det har blivit en tradititon att vara med och det är en bra plats för att möta mycket kunder och få feedback, tips och idéer från dem.

Emma Kero, Marknadsansvarig Kero AB,