Inför ditt besök

Öppettider
Lördag 3 augusti- söndag 11 augusti 10.00-17.00
Onsdag 7 augusti kvällsöppet 10.00 -20.00

Priser   
Stora Noliabandet vuxen/pensionär 150 kr (gäller alla 9 dagar)
Stora Noliabandet ungdom 60 kr (gäller alla 9 dagar)
Stora Noliabandet barn 30 kr (gäller alla 9 dagar)

Vuxen 100 kr
Pensionär 80 kr (gäller även sjukpensionär och förtidspensionär mot uppvisande av intyg från försäkringskassan)
Ungdom 13 – 17 år 40 kr
Barn 7 – 12 år i målsmans sällskap 20 kr
Barn 0-6 år gratis

Köp förköp  
Köp din biljett på nätet. Skriv ut din biljett eller ha den med i mobilen.
Förköp din biljett här.

Bankomat
En bankomatbuss finns på mässområdet utanför hall 1.

Barnpassning
Stora Nolias barnpassning för barn mellan 3-9 år är öppen dagligen mellan 11.00-16.30 fördelat på 3 pass.
Barnpassningen finns i foajén vid ingången till mässhall 1 och är kostnadsfri. Mer info hittar du här.

Boende
Planerar du att stanna flera dagar så hittar du mer info om boende här.

Borttappade saker på mässan
Har du tappat något under mässan så maila en förklaring på vad du tappat till storanolia@nolia.se eller ring Servicecenter 090-88 88 628.

Bussar till mässan
Lämna bilen hemma och ta Stora Nolia bussen till mässan. Bussresan är gratis för dig som köpt förköp till mässan. För att köpa biljett på bussen så gäller kontant betalning eller Swish. Mer info och tidtabell hittar du här.

Caféer/Restauranger:

Kummins restaurang: Uppe i Kummins restaurang finns det gott om sittplatser. Här finns även mikrovågsugnar och barnstolar. Barn upp till 11år äter till priset av 25kr

Kummin serverar buffélunch 10:30-15:00 bestående av: Helstekt kotlettrad med ratatouille, rostad potatis och bearnaisesås. Pitepalt med rårörda lingon och smör. Dagens vegetariska rätt. Dagens pasta. I buffén ingår även nybakat bröd, salladsbuffé, dryck, kaffe och kaka.  Pris 140 kr.

Kummins Café i hall 4 Här serveras gofika, smörgåsar och kalla lunchrätter. Allt bakat och lagat från grunden med ekologiska råvaror och kärlek. 

Trädgårdscafé, monter 3004. Mysigt trädgårdscafé med hembakat fikabröd.

R1: Khawtipp Thaikök Thaimat, 4 olika små rätter/dag som kostar 95kr för vuxna och 60kr för barn. 

R2: Norrlands snabbmat Högrevsburgare med färska pommes. Ribs med färska pommes. Oxrullar med bearnaisesås. Falafel. 

R3: Balunch Lyxtoast” bestående av en toast med bl a Västerbottensost och Vindelrökt skinka. Övriga rätter är andra typer av toasts, både barnvänliga och vegetariska alternativ finns, samt kokt korv med bröd.   Kaffe, godbitar, glass och dricka. Toast original/veg 40 kr , Lyxtoast 55 kr, Korv med bröd 25 kr.  Dryck från 10 kr.

R4: Alex Marknadshandel Baby back ribs m coleslaw. Gravad lax m hovmästarsås. Köttbullar m potatis och lingonsylt. Viltskavsgryta med ris eller potatis och lingonsylt. Vegetariska alternativ. Pizza olika sorter. Lyxrullar med olika fyllningar. Suovas. Skrovmål. Grillad- och kokt korv. Sallad, bröd och smör ingår till maten. Cafésortiment: Kaffe, the, chokladdryck, läsk. Godbit, baguetter med olika fyllningar. 

R5: Sydön Kantarellklämma (vegetarisk). Lammkorv från Hansens med potatissallad. Kycklingsspett i orientbröd med tzatsiki och grönsaker. Kolgrillade Angusburgare (99% nötkött) med friterade potatisklyftor. Suovas i polarpita. Hamburgertallrik med french fries. Fullständigt dryckessortiment med starköl och vin. 

R6: Alex Marknadshandel Suovas, Hamburgare, Grillad och kokt korv, Glass. 

R7: Café Rekommenderas Hanséns varmkorv, egenproducerade mackor och salladslådor, fika, Glassbondens kulklass. Erbjuder även vegetariska och veganska produkter. 

R8: Kochs Catering. Inomhusrestaurang, hall 8.
Varma menyn: Hamburgertallrik med friterad potatis  och en starköl 160:-  ( 185:-) Halstrad gravad Lax på regionalt tunnbröd serveras med Hovmästarsås Helstekt Fläskfilé med potatisgratäng och Bearnaisesås, grönsallad. Stekt Strömming med potatismos och rårörda lingon Pulled Chicken i bröd serveras med friterad potatisklyftor, aioli Pannkakor med sylt o grädde Pankofriterad Camenbert med hjortron

Kall meny: Kallrökt laxbakelse fylld med ishavsallad med en touch av pepparrot och toppad med kräftstjärtar Räkbakelse lindas med persilja o dill fylls med Skagenröra och toppas med färska räkor Små Smörebröd på Danskt vis Baguetter Varma Panini Stort sortiment av Swedish fika

Vin och öl, två Norrländska producenter med sina produkter i en extra bar : Wästerbottens bryggeri och Jukkasjärvi Desteleri.

Familjerum
Här finns möjlighet att värma mat och amma i lugn och ro. Familjerummet finns i foajén vid ingången till hall 1.

Hitta till mässan
Du hittar mer info om hur du hittar till mässan här.

Hund på mässan
Det är inte tillåtet att ta med hund inomhus i mässhallarna. På utomhusområdet är hundar välkomna i koppel. Plocka upp efter din hund och visa hänsyn till andra mässbesökare. Tänk på att aldrig lämna hunden i bilen om det finns risk för att det blir varmt. 

Mässområdet            
På mässområdet finns storbildsskärmar för lättöverskådlig information. Du kan också få information i Stora Nolias Servicecentret som finns i foajén, ingång vid hall 1.

Mässmagasin
I vårt mässmagasin hittar du kartor och information om program och utställlare. Du kan läsa mässmagasinet här.

Parkering
Vi har många tusentals parkeringsplatser för att alla ska få plats.
Följ skyltning till besöksparkering, p-vakter hänvisar. Kostnad 40 kr för personbil och 80 kr för husbil/husvagn. Kontant betalning eller Swish betalning (swish nr 123 435 95 76), som går till Idrottsalliansen Umeå.

Parkering husvagn/husbil
Du parkerar på vanlig besöksparkering enligt ovan. OBS! Endast dagparkering. 

 

Tillgänglighetsvärdar
God Assistans har tillgänglighetsvärdar på mässområdet för att underlätta ditt besök. Om du har frågor kring tillgängligheten eller om du har behov av att låna rullstol eller vilorum så kontakta vår tillgänglighetstelefon på tel: 070-203 83 07. Här når du oss från 22 juli t.o.m 11 augusti.

Toaletter och skötrum
Finns i Nolias huvudbyggnad vid hall 1-4, hall 7-8. Det finns även toaletter i anslutning till de flesta restauranger på utomhusområdet.

Vilsecentral                  
Civilförsvarsförbundet erbjuder mässans små besökare en extra trygghet Vilsecentralen - monter 5002. Här får man hjälp om man tappat bort sig på mässområdet och sällskap till dess att föräldrarna kommit på plats igen.

Kontakta oss
Tel: 090-888 86 00 (vxl)
Mail: storanolia@nolia.se

Vi önskar dig ett riktigt trevligt besök på Stora Nolia!