Sveriges ledande besöks- och handelsmässa

Stora Nolia är en av Sveriges ledande besöks- och handelsplatser med omkring 90 000 besökare och 500 utställare på en yta av 120 000 m2 under nio dagar i augusti. Det är en mässa och en folkfest där besökarna varje dag handlar för nära 45 miljoner kronor om dagen. Mässan hålls vartannat år i Umeå och vartannat år i Piteå. Stora Nolia 2019 genomförs 3-11 augusti i Umeå. 

Anledningarna att ställa ut på Stora Nolia är lika många som våra utställare. På mässan har man möjlihget att träffa sina kunder personligen och testa hur nya produkter eller tjänster tas emot. Det är också ett utmärkt tillfälle att knyta kontakter med nya återförsäljare eller leverantörer. Här hittar ni alla målgrupper från barn till äldre.

Stora Nolia 2019 i Umeå kommer att innehålla en rad förändringar, som ny produktindelning i hallarna, utveckling av nya koncept, ett attraktivt program och mycket mer för att skapa en bättre mässupplevelser för både utställare och besökare.

Nedladdningsbar pdf med produktområdenas fördelning i hallarna hittar du här.

Boka din monter redan idag!

 

Piteå

1 - 9 augusti 2020

Boka monter

Fyra bra anledningar att ställa ut på Stora Nolia

90 000

besökare

400 mkr

handlas det för under mässan

500

Utställare

120 000 m2

stort mässområde

Mer information

Vad tycker andra?

Johan Kriström

Stora Nolia i Piteå var för vår del en väldigt lyckad mässa. Den medförde ett enormt intresse för våra produkter, inte bara under mässan utan även efteråt. Vi sålde 5 bilar under veckan och kan under hösten härleda till ytterligare ett par affärer kopplade till vårt deltagande. Porsche Center Umeå vill även passa på att tacka personalen hos Stora Nolia som visar på god servicenivå och lösningsorienterad inställning.

Johan Kriström, Porsche Center Umeå,

Lambriní Theodossiou

Jag ångrade inte att jag ställde ut på Stora Nolia. Folk från hela Norrland kom och köpte mina varor, mycket tack vare kvaliteten och att jag, som producent, står på mässan.

Lambriní Theodossiou, Togoro,