Var där då det gäller, 4-12 augusti i Piteå

Stora Nolia är en av Sveriges ledande besöks- och handelsplats med omkring 90 000 besökare och 500 utställare på en yta av 120 000 m2 under nio dagar i augusti. Det är en mässa och en folkfest där besökarna varje dag handlar för nära 55 miljoner kronor om dagen. Stora Nolia 2018 genomförs 4-12 augusti i Piteå. Mässan hålls vartannat år i Umeå och vartannat år i Piteå. 

Här kan du sälja och demonstrera dina produkter, stärka ditt varumärke och profilera dig, testa och visa nyheter, knyta nya kontakter och träffa dina kunder samt ge tips och idéer.

 

 

Umeå

3 - 11 augusti 2019

Boka monter

Fyra bra anledningar att ställa ut på Stora Nolia

90 000

besökare

400 mkr

handlas det för under mässan

500

Utställare

120 000 m2

stort mässområde

Mer information

Vad tycker andra?

Johan Kriström

Stora Nolia i Piteå var för vår del en väldigt lyckad mässa. Den medförde ett enormt intresse för våra produkter, inte bara under mässan utan även efteråt. Vi sålde 5 bilar under veckan och kan under hösten härleda till ytterligare ett par affärer kopplade till vårt deltagande. Porsche Center Umeå vill även passa på att tacka personalen hos Stora Nolia som visar på god servicenivå och lösningsorienterad inställning.

Johan Kriström, Porsche Center Umeå,

Daniel Andersson

Stora Nolia är för oss en unik möjlighet att i ett av vårt absolut starkaste distrikt träffa våra slutkunder och visa upp nyheter. Att vi dessutom under våra temadagar kunnat erbjuda freestyleshower samt provkörning av Lynx & Ski-Doo snöskotrar (på snö!), Can-Am fyrhjulingar, Sea-Doo vattenskotrar och Can-Am Spyder är riktigt roligt. Vi upplever att vi genom Stora Nolia stärker intresset och gemenskapen kring BRP:s produkter hos såväl befintliga som blivande kunder.

Daniel Andersson, BRP Sweden,