Sveriges ledande besöks- och handelsmässa

Stora Nolia är en av Sveriges ledande besöks- och handelsplatser som pågår under fem dagar i augusti. Med Stora Nolia erbjuds en attraktiv handelsplats i Norrland där utställare och besökare varje år träffas för att göra affärer, utbyta erfarenheter, ta del av nya trender och titta på marknadens utbud. Mässan hålls vartannat år i Umeå och vartannat år i Piteå. Stora Nolia 2022 genomförs 6-10 augusti i Piteå. 

Anledningarna att ställa ut på Stora Nolia är lika många som våra utställare. På mässan har man möjlighet att träffa sina kunder personligen och testa hur nya produkter eller tjänster tas emot. Det är också ett utmärkt tillfälle att knyta kontakter med nya återförsäljare eller leverantörer. Här hittar ni alla målgrupper från barn till äldre.

Besökarna kommer till Stora Nolia för att shoppa, få inspiration och idéer, ta del av nyheter och upplevelser. Det Stora Nolias besökare uppskattar med mässan är det stora utbudet, mångfalden, att det finns mycket att se samt att det finns något för alla.

Gör din bokningsförfrågan redan idag så kontaktar någon av mässan säljare dig!

Ladda gärna ner vår utställarfolder för mer info. Du hittar den här.

Piteå

6 - 10 augusti 2022

Boka monter

Fyra bra anledningar att ställa ut på Stora Nolia

60 000

besökare

45 mkr

i dagsomsättning på mässan

300

Utställare

120 000 m2

stort mässområde

Mer information

Vad tycker andra?

Lambriní Theodossiou

Jag ångrade inte att jag ställde ut på Stora Nolia. Folk från hela Norrland kom och köpte mina varor, mycket tack vare kvaliteten och att jag, som producent, står på mässan.

Lambriní Theodossiou, Togora Gård,