Bo & Bygg

Bo & Bygg och Hem & Inredning är områden som växer på Stora Nolia. Därför flyttas dessa produktområden till en större mässhall under 2019 års mässa.

Här hittar du bland annat kök, badrum, möbler och inredning, fönster, belysning, förvaring, vvs, energi, larm och säkerhet, hemelektronik, pool och spa, bostäder, trädgård och utemiljö. 

I år har vi också smarta hem som ett av våra fokusområden. Det är något särskilt med Umeå. Visste du att Umeå var först i Sverige med Internet of things-stadsnät tillsammans med Göteborg och att Umeå, Glasgow och Rotterdam alla är delar av RUGGEDISED, Europas Smart City Lighthouse- projekt?

 

Kontaktpersoner

Vad tycker andra?

Tomas Wännström

Det är viktigt att ställa ut på mässan. Vi når många kunder, sedan är ju alla våra kollegor i branschen här. Det gör att det är viktigt att synas eftersom folk går runt till alla för att se vad de har att erbjuda.

Tomas Wännström, Regionchef på Thermia,

Magnus Nilsson

Jag tycker att mässan är bra, vi har bokat in många kundbesök och träffat jättemycket folk. Att vara med på mässan är ett måste, annars får vi inte in tillräckligt med jobb. Mässan är jättebra för oss.

Magnus Nilsson, AC Golv & Plattsättning,