Bo & Bygg

Bo & Bygg och Hem & Inredning är områden som växer på Stora Nolia. Därför flyttas dessa produktområden till en större mässhall under 2019 års mässa.

Här hittar du bland annat kök, badrum, möbler och inredning, fönster, belysning, förvaring, vvs, energi, larm och säkerhet, hemelektronik, pool och spa, bostäder, trädgård och utemiljö. 

Här görs även en storsatsning på Smarta Hem. Intresset för intelligenta tekniklösningar för hemmet har aldrig varit större. För att tekniken ska få ett genombrott på bred front krävs det att hustillverkare och elinstallatörer samt teknik- och vitvarubutiker kan erbjuda det till kunderna.

På Stora Nolia kan du exponera dig och dina hemlösningar mitt i Umeå- och Örnsköldsviksregionen med ett upptagningsområde på 214.000 personer.

 

Kontaktpersoner

Vad tycker andra?

Tomas Wännström

Det är viktigt att ställa ut på mässan. Vi når många kunder, sedan är ju alla våra kollegor i branschen här. Det gör att det är viktigt att synas eftersom folk går runt till alla för att se vad de har att erbjuda.

Tomas Wännström, Regionchef på Thermia,

Magnus Nilsson

Jag tycker att mässan är bra, vi har bokat in många kundbesök och träffat jättemycket folk. Att vara med på mässan är ett måste, annars får vi inte in tillräckligt med jobb. Mässan är jättebra för oss.

Magnus Nilsson, AC Golv & Plattsättning,