Mat & Dryck

Mathantverk, närproducerad mat och dryck är hetare än någonsin. Här ser vi till att skapa smakglädje för besökarna tillsammans med er i ett av mässans populäraste produktområden.

Mat & Dryck är ett viktigt inslag på Noliamässan och ett produktområde som alltid lockar många shoppingsugna besökare.

Mässhall med Mat & Dryck
I mässhall 7 hittar man det levande Mattorget som blir en del av mässans folkfest. Som utställare erbjuder ni besökarna massor av härliga smakupplevelser med mat och fika för alla. Mattorget är för dig som säljer mat och dryck som äts på plats och i mitten skapas en oas med sittplatser för besökarna. Här finns även utställare med produkter för kök, matlagning och bakning. Här möter du nyfikna, intresserade och shoppingglada besökare med stort intresse för mat och dryck.

Här hittar man även Skafferit som hyllar mathantverket. Här känns dofterna av korv, ost, fisk, choklad, bär och mycket mer. Här finns ekologiskt, närproducerat mat- och dryckeshantverk i en härlig blandning. Skafferiet fungerar som en inramning för det lilla företaget med de stora smakerna och den höga kvalitén. Skafferiet byggs upp i enhetlig miljö för alla utställare. Skafferiet är för dig som säljer mat, dryck och delikatesser som besökarna bär med sig hem. 

Låt fantasin flöda när du planerar din monter. Nolia hjälper gärna till med tankar och idéer. Vi har lång erfarenhet av mässor och montrar. Framhäv din produkt med smart monterdesign. För en småskalig, handgjord känsla med hög kvalitet så rekommenderar vi mycket naturmaterial med härliga texturer. Tänk trä, griffeltavlor och handskrivna skyltar. Var inte rädd att exponera dina produkter på kreativa sätt. Iögonfallande styling eller oväntade kombinationer som lockar flera sinnen. Var stolt, ta plats och var inte rädd att prova något nytt. Kom ihåg, dina produkter är unika, se till att besökaren ser det!

Nyhet! Smak på Nolia
En nyhet på årets Noliamässa är att mässan i år gästas av Umeå Smakfestival, och tillsammans har vi skapat Smak på Nolia. Smak på Nolia blir ett trevligt smakfestivalområde med restauranger, sittplatser under tak, bar och scen med underhållning. Vi hoppas att ni vill vara med som restaurang i detta trevliga sammanhang och möta alla glada besökare och njuta av god mat och dryck!

Mer info om Smak på Nolia finns här.

Restauranger
Dessutom finns flertalet restauranger och caféer på mässområdet, både utomhus och inne i mässhallarna.

 

Kontaktpersoner

Vad tycker andra?

Lambriní Theodossiou

Jag ångrade inte att jag ställde ut på Stora Nolia. Folk från hela Norrland kom och köpte mina varor, mycket tack vare kvaliteten och att jag, som producent, står på mässan.

Lambriní Theodossiou, Togora Gård,

Riccardo Rabita

Stora Nolia is important to us because we meet a lot of our clients that live up north. Also is an awesome event with so many interesting products and it’s an honor to be there. Sales have increased every year and the most important aspect is the care the organisers take in choosing the exhibitors, rewarding companies that bring real quality.

Riccardo Rabita, G.O.P AB,