Shopping

En av mässans stora besöksanledningar. De som vet hur köptrycket från besökarna ser ut och fungerar, de vet och kommer tillbaka år från år.

Mycket på Noliamässan handlar om just shopping. I den populära Shoppinghallen, samlar vi utställare  inom en rad olika områden. Här finner man bl a produkter inom form & design, mode, hälsa & skönhet, sy & textil, hem & hushåll, möbler och inredning.

 

Kontaktpersoner

Vad tycker andra?

Håkan Wahlgren

Varför Stora Nolia? Stora Nolia är en given mässa för oss på Memira Eyecenter att delta på. Det som ger bäst effekt för oss är när vi får träffa människor ”live” för att berätta om vår verksamhet och vilka möjligheter som finns för att slippa glasögon och linser. För oss betyder det också mycket att vår personal får komma ut och jobba utanför kliniken. Vi ser det också som en personalvårdande insats då vi erbjuder de som jobbar ute i landet att komma på plats och träffa sina kollegor för att t ex utbyta arbetserfarenheter. Ett roligt minne: Ett roligt minne som jag har är när vi tidigare var på Stora Nolia i Piteå. Vi hade en tjej från mässan som bokade in sig på en undersökning och operation under samma vecka som vi var på plats! Hon kom sedan tillbaka till vår monter och var strålande glad över resultatet. Tips till dig som funderar på att ställa ut på Stora Nolia: Jag rekommenderar alla företag oavsett vilken bransch man befinner sig i att vara utställare på Stora Nolia. Syns eller hörs man inte så finns man inte. Det är 11:e året i rad för oss att ställa ut, så tveka inte att komma på plats ni också!

Håkan Wahlgren, Memira,

Jenny Gunillasson

Varför Stora Nolia? Det är viktigt att delta på Stora Nolia för att det är ett utmärkt tillfälle att träffa nya och gamla kunder samt marknadsföra sina produkter inför höst och vintersäsongen. Det finns även möjlighet att testa vilka produkter som säljs bra och som du ska satsa mer eller mindre på. Stora Nolia har många besökare som är intresserade och trogna mässbesökare. En mycket trevlig mässa med en god stämning. Välorganiserad mässa med ett stort och rutinerat team bakom. Fint bemötande både mot kunder och utställare. En intressant story: Inför min första mässa lovade de 25-30 grader varmt och jag var bekymrad över hur jag ska kunna sälja mina produkter i värmen, mössor och pannband. Men det visade sig att jag bekymrat mig i onödan när mina varmfodrade mössor sålde slut. Bara hem och producera mera, så kul och inspirerande till fortsatt arbete. Tips till dig som funderar på att ställa ut på Stora Nolia: Gör det. Det lönar sig i längden. Otroligt bra marknadsföring direkt till kund. Många kunder återkommer efter mässan år efter år. Även försäljningen på mässan brukar vara lönsam. Riktigt rolig och en fin upplevelse.

Jenny Gunillasson, Busmonster,