Teknik och motor

Här hittar man bilar, skotrar, vattenskotrar, traktorer, transportfordon, släpvagnar, fyrhjulingar, mc, båtar, maskiner, verktyg, sågverk, skog och lantbruk.

Stora Nolia är en arena med möjlighet att visa upp de senaste nyheterna som t ex utsläppsfria fordon. Möjlighet kan även finnas att ordna med provkörningsmöjlihget. 

Det våra utställare berättar är att Stora Nolia skiljer ut sig från många andra mässor i ett avseende, här säljs produkterna på plats. 

NYHET! Elfordonsarena
Efter att ha testat ett koncept med elbilar under fjolårets Stora Nolia i Umeå, har vi förstått att suget efter produkter, information och råd omkring elfordon från våra besökare är närmast omättligt. 
Vi vill därför göra vad vi kan för att möta denna efterfråga och har beslutat att anordna en elfordonsarena under årets mässa.
I Norrbotten finns ett enormt intresse för elfordon men också ett stort köpsug, något som tidigare års utställare kan intyga.
Vi siktar även på att få med myndigheter och intressenter som kan erbjuda information och rådgivning kring elfordon.

Kontakta oss så diskuterar vi upplägg!

 

Kontaktpersoner

Vad tycker andra?

Johan Kriström

Stora Nolia i Piteå var för vår del en väldigt lyckad mässa. Den medförde ett enormt intresse för våra produkter, inte bara under mässan utan även efteråt. Vi sålde 5 bilar under veckan och kan under hösten härleda till ytterligare ett par affärer kopplade till vårt deltagande. Porsche Center Umeå vill även passa på att tacka personalen hos Stora Nolia som visar på god servicenivå och lösningsorienterad inställning.

Johan Kriström, Porsche Center Umeå,

Peter Lundqvist

Det har varit bästa mässan vi varit på överhuvudtaget. Vi förstod att det skulle vara ett stort intresse för Indian motorcyklar eftersom det var första året här uppe, men det har varit ett enormt intresse både för dem, skoter och atv. Bemötandet från mässan är suveränt.

Peter Lundqvist, Polaris,