Teknik och motor

Här samlas bilar, transportfordon, släpvagnar, skotrar, vattenskotrar, fyrhjulingar, mc, båtar, maskiner, verktyg, sågverk, skog, lantbruk.

Mässan är en möjlighet att visa upp det senaste nyheterna. Det våra utställare berättar är att Stora Nolia skiljer ut sig från många andra mässor i ett avseende, här säljs produkterna på plats.

NYHET! Elfordonsdisplay på central plats i mässhall 1. Här erbjuds du en display yta till paketpris. Mer info här.

Kontaktpersoner

Vad tycker andra?

Johan Kriström

Stora Nolia i Piteå var för vår del en väldigt lyckad mässa. Den medförde ett enormt intresse för våra produkter, inte bara under mässan utan även efteråt. Vi sålde 5 bilar under veckan och kan under hösten härleda till ytterligare ett par affärer kopplade till vårt deltagande. Porsche Center Umeå vill även passa på att tacka personalen hos Stora Nolia som visar på god servicenivå och lösningsorienterad inställning.

Johan Kriström, Porsche Center Umeå,

Peter Lundqvist

Det har varit bästa mässan vi varit på överhuvudtaget. Vi förstod att det skulle vara ett stort intresse för Indian motorcyklar eftersom det var första året här uppe, men det har varit ett enormt intresse både för dem, skoter och atv. Bemötandet från mässan är suveränt.

Peter Lundqvist, Polaris,