Teknik och motor

 

Här hittar man allt kring tekniska landvinningar och de senaste nyheterna, inte minst på fordonssidan där vi siktar på att samla så mycket inom eldrift som möjligt. Här finns bilar, skotrar, vattenskotrar, traktorer, transportfordon, släpvagnar, fyrhjulingar, mc, båtar, maskiner, verktyg, sågverk, skog och lantbruk.

Stora Nolia är en arena med möjlighet att visa upp de senaste nyheterna som t ex utsläppsfria fordon. Möjlighet kan även finnas att ordna med provkörningar. Det våra utställare berättar är att Stora Nolia skiljer ut sig från många andra mässor i ett avseende, här säljs produkterna på plats. 

Efter att ha testat ett koncept med elbilar under senaste Stora Nolia i Umeå, har vi förstått att suget efter produkter, information och råd omkring elfordon från våra besökare är närmast omättligt. Vi vill därför göra vad vi kan för att möta denna efterfråga på Stora Nolia och hoppas kunna samla flera aktörer med elfordon.

I Norrbotten finns ett enormt intresse för elfordon men också ett stort köpsug, något som tidigare års utställare kan intyga. Vi siktar även på att få med myndigheter och intressenter som kan erbjuda information och rådgivning kring elfordon.

Vi erbjuder även möjlighet till provkörning av elfordon. 

Kontakta oss så diskuterar vi upplägg!

Ladda gärna ner pdf för mer info.