Mässområdet 2019

Områden flyttas, koncept tas fram, nya branschområden växer. Nedan beskrivs några av nyheterna för 2019 års Stora Nolia.

BO & BYGG | MÖBLER & INREDNING
Denna mässhall kommer att få en ny placering i hall 4. Hallen kommer att fyllas med era senaste produkter och lösningar som kök, badrum, möbler och inredning, fönster, belysning, förvaring, vvs, energi, säkerhet, hemelektronik, pool och spa, trädgård och utemiljö. I hallen kommer besökarna dessutom erbjudas ny inspiration och kunskap.

MAT & DRYCK
Skafferiet utgör en egen avdelning i mathallen, hall 7, med mat, dryck, bröd, delikatesser och charkuterier av den typ som besökare gärna köper med sig hem. Skafferiet utformas med enhetliga montrar.

FORM & DESIGN
Hantverkshallen byter namn till Form & Design och får en ny central placering i hall 1. Här samlar vi utställare med inredning, designprodukter, kläder, konsthantverk och hemslöjdsprodukter. Montrarna målas i en ljusgrå nyans för att skapa en omogen känsla och ge ett stilsäkert intryck i hallen.

HÄLSA & SKÖNHET
Produktområdet Hälsa & Skönhet erbjuder besökarna en blandning av härlig inspiration för en hälsosam livsstil och ett brett utbud av shopping av hälso- och skönhetsprodukter. Området får en ny placering i hall 1 och vår vision är att utveckla området och göra det extra attraktivt till Stora Nolia 2019.

JAKT & FISKE
Gemensamt område för vildmarksfolket. För att göra besökarna extra sugna på att komma och dessutom förhöja upplevelsen av ert mässdeltagande som utställare arbetar vi på att ge Jakt-, Fiske och Vildmarksområdet en ny utformning.

Mer information om Stora Nolias alla produktområden hittar du här.

Kontaktpersoner

Annika Ruth

Projektsäljare

+46 (0)911  -649  37
+46 (0)70-665  40  66
annika.ruth@nolia.se

Anna Wikman

Bitr. Projektledare

+46 (0)90  -888 86 07
+46 (0)70  -627 34 04
anna.wikman@nolia.se