Mässområdet

Funderar du på att boka monter? Här får du information om hur mässområdet med inomhushallar och utomhusområden kommer att se ut.

Inomhushallarna

Hall 1: Bo & Bygg hall. Smarta-hemlösningar och energi är, tillsammans med spa och badrum heta trender som tar plats på Stora Nolia. Men här finns också inredning, hemstyling, bastu, bostäder och trädgård.

Hall 2: Mässans saluhall med mat, dryck, bröd, delikatesser, charkuterier och husgeråd. Nyhet! Skafferiet - En avdelning i hallen med enhetliga montrar. Här kan du som har produkter som besökarna handlar med sig hem boka monter.

Hall 3: Hantverkshallen på Stora Nolia byter namn till Form & Design hallen. Här samlar vi utställare med inredning, designprodukter, kläder, konsthantverk och hemslöjdsprodukter. För att göra hallen extra inbjudande för både utställare och besökare presenteras en rad nyneter 2018. Inspirationsyta, matta i hela hallen, grå monterväggar och utställartävling.

Hall 4: I Stora Nolias mässhall för Hälsa & Skönhet samlar vi aktörer med produkter och tjänster för en hälsosam livsstil. Det kan vara behandlingar, stresshantering, träning, kost men också skönhets- och hudvårdsprodukter. Här erbjuds besökarna en blandning av härlig inspiration för en hälsosam livsstil och ett brett utbud av shopping hälso- och skönhetsprodukter. 

Hall 5: I den nya tälthallen för shopping finns nu ännu bättre förutsättningar än tidigare att kunna nå kunder och intresserade. Hallen är placerad nära två av entréerna vilket kommer att ge ett bra flöde av besökare in till mässhallen. Dessutom samlas flera produktområden till en härlig och attraktiv mix! Här finns produkter inom Mode & Skönhet, Hus & Hem, Sy & Textil och Fritid. 

Utomhusområdet

Bo & Bygg: Hus och hem, trädgård, friggebodar, fritidshus, uterum, energi och miljö, bastu, spa och pool med mera.

Teknik & Motor: Bilar, transportfordon, skotrar, vattenskotrar, fyrhjulingar, mc, båtar, släpvagnar, maskiner, verktyg, sågverk, skog och lantbruk med mera.

Husbilar & Husvagnar: Husvagnar, husbilar, camping och tillbehör.

Jakt, Fiske & Vildmarksliv: Området för Jakt, Fiske & Vildmarksliv får på årets Stora Nolia en ny utformning. Här samlar vi företag med produkter för uteliv med allt från kläder, skor samt utrustning för jakt och fiske. Det blir ett trevligt område där besökarna både kan botanisera bland utställarnas produkter, men även kan slå sig ner i jaktkojan för att få ny kunskap och inspiration till ett rikare uteliv.

Samhälle & Näringsliv: Samhällsinformation, kommuner, landsting, föreningar, organisationer, partier, resor, kommunikation & media med mera.

Vad tycker andra?

Stefan Nyström

Nolia ger oss möjlighet att visa vårt breda sortiment av vitvaror, kök, garderober, hushållsprodukter och värmepumpar för ett stort antal besökare. Många av kunderna är hitresta från andra delar av norrland och dom passar på att göra bra mässaffärer, när priserna är som lägst. Det är tuffa dagar för oss mässdeltagare både före och efter, men det brukar i slutänden alltid vara värt det.

Stefan Nyström, Electrolux Home Umeå,

Emma Kero

Vi har varit med på Stora Nolia sen mässan startade. Det har blivit en tradititon att vara med och det är en bra plats för att möta mycket kunder och få feedback, tips och idéer från dem.

Emma Kero, Marknadsansvarig Kero AB,