Mässområdet

Funderar du på att boka monter? Här får du information om hur mässområdet med inomhushallar och utomhusområden kommer att se ut.

Mässområdet är uppdelat i produktområden. Uppdelningen och vår tydliga skyltning gör det enkelt att hitta. De senaste åren har flera produktområden tillkommit, utifrån utveckling och trenderna i samhället. Nytt för i år är Stylingtorget och Wine & Beer Tasting.

Inomhushallarna

Hall 1 och Hall 2: Bo & Bygg hallar med produkter inom kök, badrum, förvaring, vvs, energi, larm & säkerhet, datorer, hemelektronik, belysning, pool & spa, möbler & inredning, trädgård & utemiljö.

Hall 3: Design & Mode hall med inredning, designprodukter, kläder, konsthantverk och hemslöjdsprodukter.

Här finns även Stylingtorget med aktörer inom hår och skönhet som erbjuder enklare behandlingar.

Hall 4: Hallen där vi samlat flera produktområden till en härlig mix!

Till 2017 har vi tagit ett nytt grepp med vår stora shoppingmall genom att utöka antalet produktområden, här samsas Design, Mode, Träning, Hälsa, Fritid, Vildmarksliv, Hantverk samt Hus och Hem. Med andra ord ett varuhus på närmare 2500 kvadratmeter som väcker upptäckarlust och nyfikenhet hos besökarna. Här förväntar sig våra 100 000 besökare nyheter, produktdemonstrationer av alla möjliga slag. Hit kommer de för att shoppa!

Hallen kommer att få en tydlig indelning och skyltning som presenterar de olika produktområdena. I mitten av hallen blir det en "Boulevard", en öppen yta där man också hittar ett café och en lekyta för barnen.

För att skapa liv i hallen kan besökarna också förvänta sig intressanta aktiviteter inom de olika produktområdena. 

Hall 7: Mat & Dryck, en saluhall med mat, dryck, bröd, delikatesser & charkuterier samt husgeråd.

Hall 8:: Scenområde inomhus med Stora Scenen och Köksscenen. Här finns även restaurang Wine & Beer Tasting samt några utställare inom mat & dryck.

Utomhusområdet

Bo & Bygg: Hus och hem, trädgård, friggebodar, fritidshus, uterum, energi och miljö, bastu, spa och pool med mera.

Teknik & Motor: Bilar, transportfordon, skotrar, vattenskotrar, fyrhjulingar, mc, båtar, släpvagnar, maskiner, verktyg, sågverk, skog och lantbruk med mera.

Husbilar & Husvagnar: Husvagnar, husbilar, camping och tillbehör.

Fritid & Vildmarksliv: Resor, fritidsprodukter, jakt och fiske.

Samhälle & Näringsliv: Samhällsinformation, kommuner, landsting, föreningar, organisationer, partier, resor, kommunikation & media med mera.

Vad tycker andra?

Stefan Nyström

Nolia ger oss möjlighet att visa vårt breda sortiment av vitvaror, kök, garderober, hushållsprodukter och värmepumpar för ett stort antal besökare. Många av kunderna är hitresta från andra delar av norrland och dom passar på att göra bra mässaffärer, när priserna är som lägst. Det är tuffa dagar för oss mässdeltagare både före och efter, men det brukar i slutänden alltid vara värt det.

Stefan Nyström, Electrolux Home Umeå,

Emma Kero

Vi har varit med på Stora Nolia sen mässan startade. Det har blivit en tradititon att vara med och det är en bra plats för att möta mycket kunder och få feedback, tips och idéer från dem.

Emma Kero, Marknadsansvarig Kero AB,