Mässområdet

Funderar du på att boka monter? Här får du information om hur mässområdet med inomhushallar och utomhusområden kommer att se ut.

Inomhushallarna

Hall 1: Bo & Bygg hall med kök, badrum, möbler och inredning, fönster, belysning, förvaring, vvs, energi, larm och säkerhet, hemelektronik, pool och spa, bostäder, trädgård och utemiljö.

Hall 2: Mat & Dryck, en saluhall med mat, dryck, bröd, delikatesser och charkuterier samt husgeråd, böcker och tidningar.

Hall 3: Design & Hantverk med inredning, designprodukter, kläder, konsthantverk och hemslöjdsprodukter.

Hall 4: Hälsa & Skönhet, produkter och tjänster för en hälsosam livsstil. Behandlingar, stresshantering, träning, kost, skönhets- och hudvårdsprodukter.

Hall 5:: Hallen där vi samlat flera produktområden till en härlig mix! Här finns produkter inom Design & Mode, Hus & Hem, Fritid och Samhällsinformation.

Utomhusområdet

Bo & Bygg: Hus och hem, trädgård, friggebodar, fritidshus, uterum, energi och miljö, bastu, spa och pool med mera.

Teknik & Motor: Bilar, transportfordon, skotrar, vattenskotrar, fyrhjulingar, mc, båtar, släpvagnar, maskiner, verktyg, sågverk, skog och lantbruk med mera.

Husbilar & Husvagnar: Husvagnar, husbilar, camping och tillbehör.

Fritid & Vildmarksliv: Resor, fritidsprodukter, jakt och fiske.

Samhälle & Näringsliv: Samhällsinformation, kommuner, landsting, föreningar, organisationer, partier, resor, kommunikation & media med mera.

Vad tycker andra?

Stefan Nyström

Nolia ger oss möjlighet att visa vårt breda sortiment av vitvaror, kök, garderober, hushållsprodukter och värmepumpar för ett stort antal besökare. Många av kunderna är hitresta från andra delar av norrland och dom passar på att göra bra mässaffärer, när priserna är som lägst. Det är tuffa dagar för oss mässdeltagare både före och efter, men det brukar i slutänden alltid vara värt det.

Stefan Nyström, Electrolux Home Umeå,

Emma Kero

Vi har varit med på Stora Nolia sen mässan startade. Det har blivit en tradititon att vara med och det är en bra plats för att möta mycket kunder och få feedback, tips och idéer från dem.

Emma Kero, Marknadsansvarig Kero AB,