Det finns många parkeringar

I anslutning till mässområdet finns många parkeringsplatser, men ta gärna buss om du kan. Du som är utställare åker Stora Nolia bussen utan kostnad om du visar upp ditt utställarkort. Mer info om Stora Nolia bussen hittar du här.

Utställarparkeringar, se de blåmarkerade ytorna på skissen nedan. Parkeringskort kostar 80 kr och kan beställas i Servicecentret.

Husbil och husvagn
Vid Umestans Företagspark, ca 15 min promenadavstånd från mässan erbjuder IFK Umeå husvagns- och husbilsparkering.
Platser med el: tio platser med el på grusplan. Ett dygn kostar 250 kr. Hyra för 10 dygn kostnar 2 000 kr (200 kr/dygn). 
Bokning av dessa platser: anders.ronnlund@ifkumea.com eller kansliet@ifkumea.com, tel. 090-77 37 08.
Platser utan el: På resterande ytor på grusplanen och övriga ytor (gräsytorna undantagna) kan man hyra parkering. Kostnad 200 kr/dygn. Ingen förhandsbokning.
Dusch/WC: Du som hyr plats har tillgång till dusch och WC i anvisad del av omklädningsbyggnaden på Vildmannavallen. Eftersom IFK Umeå bedriver fotbollsverksamhet som vanligt krävs hänsyn, framförallt mellan klockan 16-21 på vardagskvällar och under dagtid på helgerna.  
Det är absolut förbjudet att tömma latrin eller annat avfall i omklädningsbyggnaden. Skulle det ändå ske tas en straffavgift på 2 500 kr.