Våra produktområden

Hos oss finns många branscher representerade. Flera av branschområdena är så stora att kunnat bilda en egen mässa. Här har du möjlighet att träffa många intressanta kundgrupper och träffa kunder som är öppna för nya intryck. 

BO OCH BYGGA
Kök, badrum, möbler och inredning, fönster, belysning, förvaring, vvs, energi, larm och säkerhet, hemelektronik, pool och spa, bostäder, trädgård och utemiljö.

MAT OCH DRYCK
Saluhall med mat, dryck, bröd, delikatesser och charkuterier samt husgeråd, böcker och tidningar.

FORM OCH DESIGN
Inredning, kläder, designprodukter, konsthantverk.

HÄLSA OCH SKÖNHET
Produkter och tjänster för en hälsosam livsstil. Behandlingar, stresshantering, träning, kost, skönhets- och hudvårdsprodukter.

TEKNIK OCH MOTOR
Bilar, transportfordon, släpvagnar, skotrar, vattenskotrar, fyrhjulingar, mc, båtar, maskiner, verktyg, sågverk, skog, lantbruk.

HUSBILAR OCH HUSVAGNAR
Husbilar, husvagnar, camping och tillbehör.

JAKT, FISKE & VILDMRKSLIV
Produkter för uteliv med allt från kläder, skor samt utrustning för jakt och fiske.

SAMHÄLLE OCH NÄRINGSLIV
Länsstyrelse, Landsting, kommuner, föreningar, organisationer, partier, media.

LILLA NOLIA
Lilla Nolia genomsyrar hela Stora Nolia för att attrahera den viktiga målgruppen barnfamiljer. 

Vad tycker andra?

Emma Kero

Vi har varit med på Stora Nolia sen mässan startade. Det har blivit en tradititon att vara med och det är en bra plats för att möta mycket kunder och få feedback, tips och idéer från dem.

Emma Kero, Marknadsansvarig Kero AB,

Johan Kriström

Stora Nolia i Piteå var för vår del en väldigt lyckad mässa. Den medförde ett enormt intresse för våra produkter, inte bara under mässan utan även efteråt. Vi sålde 5 bilar under veckan och kan under hösten härleda till ytterligare ett par affärer kopplade till vårt deltagande. Porsche Center Umeå vill även passa på att tacka personalen hos Stora Nolia som visar på god servicenivå och lösningsorienterad inställning.

Johan Kriström, Porsche Center Umeå,