Mässområdet

Här får du information om hur mässområdet med inomhushallar och utomhusområden kommer att se ut.

Mässområdet är uppdelat i produktområden. Uppdelningen och vår tydliga skyltning gör det enkelt att hitta.

Inomhushallarna

Hall 1: Bo & Bygg hall. Smarta-hemlösningar och energi är, tillsammans med spa och badrum heta trender som tar plats på Stora Nolia. Men här finns också inredning, hemstyling, bastu, bostäder och trädgård.

Hall 2: Mässans saluhall med mat, dryck, bröd, delikatesser, charkuterier och husgeråd. Nyhet! Skafferiet - En avdelning i hallen, här kan du hitta massor av godsaker att köpa med dig hem.

Hall 3: Form & Design hallen. Här hittar du utställare med inredning, designprodukter, kläder, konsthantverk och hemslöjdsprodukter. Här kan du dessutom få ny inspiration hos "Inspiration av Lapptussan".

Hall 4: I Stora Nolias mässhall för Hälsa & Skönhet samlar vi aktörer med produkter och tjänster för en hälsosam livsstil. Det kan vara behandlingar, stresshantering, träning, kost men också skönhets- och hudvårdsprodukter. Här erbjuds blandning av härlig inspiration för en hälsosam livsstil och ett brett utbud av shopping hälso- och skönhetsprodukter.

Hall 5: I den nya tälthallen för shopping som är placerad nära två av entréerna hittar du en härlig mix av produkter inom Mode & Skönhet, Hus & Hem, Sy & Textil och Fritid.

Utomhusområdet

Bo & Bygg: Hus och hem, trädgård, friggebodar, fritidshus, uterum, energi och miljö, bastu, spa och pool med mera.

Teknik & Motor: Bilar, transportfordon, skotrar, vattenskotrar, fyrhjulingar, mc, båtar, släpvagnar, maskiner, verktyg, sågverk, skog och lantbruk med mera.

Husbilar & Husvagnar: Husvagnar, husbilar, camping och tillbehör.

Jakt, Fiske & Vildmarksliv: Området för Jakt, Fiske & Vildmarksliv får på årets Stora Nolia en ny utformning. Här samlar vi företag med produkter för uteliv med allt från kläder, skor samt utrustning för jakt och fiske. Det blir ett trevligt område där du både kan botanisera bland utställarnas produkter, men även kan slå dig ner i Jaktkojan för att få ny kunskap och inspiration till ett rikare uteliv. I Jaktkojan bjuds det på dagliga programpunkter.

Samhälle & Näringsliv: Samhällsinformation, kommuner, landsting, föreningar, organisationer, partier, resor, kommunikation & media med mera.

Vad tycker andra?

Stefan Nyström

Nolia ger oss möjlighet att visa vårt breda sortiment av vitvaror, kök, garderober, hushållsprodukter och värmepumpar för ett stort antal besökare. Många av kunderna är hitresta från andra delar av norrland och dom passar på att göra bra mässaffärer, när priserna är som lägst. Det är tuffa dagar för oss mässdeltagare både före och efter, men det brukar i slutänden alltid vara värt det.

Stefan Nyström, Electrolux Home Umeå,

Emma Kero

Vi har varit med på Stora Nolia sen mässan startade. Det har blivit en tradititon att vara med och det är en bra plats för att möta mycket kunder och få feedback, tips och idéer från dem.

Emma Kero, Marknadsansvarig Kero AB,