Bilgodis från FCA Sweden AB

FCA Sweden AB kommer, förutom att visa Fiat Professional med Sveriges bredaste transportbilsprogram, även att ställa ut bilgodis på Stora Nolia i form av bilar från Alfa Romeo och Jeep. 

När det gäller Giulia Veloce är varje detalj utformad för att öka sportkänslan. Denna legendariska sportsedan såg världens ljus 1956 och återkommer nu med en unik stil, en enastående prestanda och en tidlös charm. Den har en 8-stegad automatlåda men är också den första Alfa Romeo som är utrustad med den innovativa Q4AWD: ett traktionssystem utformat för att garantera god prestanda, låg bränsleförbrukning och hög säkerhet, utan att körglädjen behöver offras.  

Till mässan kommer även en Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio. Modellen håller för närvarande rekordet i sin klass genom att klara ett varv på den tyska, legendariska racingbanan Nürburgring på endast 7 minuter och 51 sekunder. Det gör den till världens snabbaste SUV.

Ända sedan 1923 har Quadrifoglio-emblemet använts för Alfa Romeos mest spännande och sportigaste modeller genom alla tider och Stelvio, märkets första SUV, är inget undantag. Stelvio har tagits fram för att vara klassledande och utmärka sig när det handlar om kraft, kördynamik och väghållning och modellen lever helt och fullt upp till mottot ”La Meccanica delle Emozioni”.

Till mässan tar FCA Swedenäven med en Jeep Grand Cherokee Trailhawk. Det är en prestandavariant av den mest framstående Jeepmodellen någonsin som är lika fantastisk onroad som offroad. Den är lika välutrustad för äventyr, framkomlighet och säkerhet som för lyx och flärd. Det här är en bil du inte får missa.

FCA Sweden AB finns i monter U-3008