En rad nyheter inför Stora Nolia 2019 i Umeå

Peter Kattilasaari är ny projektledare för Stora Nolia och för många utställare ett välkänt ansikte efter att flera år arbetat som kvalitetsvärd på mässan. Arbetet innebär att se till att utställarna får den hjälp de behöver under mässan. 
-Det arbetet har också gjort mig lyhörd inför utställarnas behov. I min nuvarande roll ska det balanseras mot besökarnas krav på upplevelse, säger Peter.

Alla vi som arbetar på Nolia är ense om att upplevelsen för besökarna behöver bli bättre och teamet kring Stora Nolia jobbar hårt för att vrida varje ratt rätt upp flera snäpp för att uppnå detta.
2019 i Umeå får vi en mässa med en rad nyheter. Hantverkshallen byter exempelvis namn till Form & Designhallen och kvaliteten höjs ordentligt.
Ett annat exempel är mathallen som får en avdelning kallat Skafferiet. Det är en konceptavdelning med mat, dryck, bröd och charkuterier av en typ som besökare gärna köper med sig hem. Här samlas ekologiskt, närproducerat och handgjort i en härlig blandning.

Många branschområden växer på Stora Nolia och det är mer än bra. Hallarna har däremot blivit för små för branscherna att växa i. Därför har vi planerat om några områden för att möta den tillväxt som mässans besökare efterfrågar. Vi vill höja kvalitén tillsammans med utställarna för att våra mässbesökare ska uppleva någonting utöver det vanliga i Umeå 2019. Var med och skapa Sveriges ledande besöks- och handelsmässa!