Mässa med över 450 utställare

För den shoppingsugne finns en särskild hall, hall 4, med extra stora shoppingmöjligheter och över 100 utställare. Här finns även en garderob för köpta varor och ett provrum, tillsammans med en eftertraktad lekyta med barnskoj.

Stora Nolia erbjuder ett stort utbud för den shoppingsugne. Med sex hallar och ett stort utomhusområde finns mycket att se och uppleva, men i en av hallarna är det shoppingen som står i fokus.

– Där samlas över 100 utställare som erbjuder produkter som besökarna kan fylla sina shoppingkassar med. I år kommer även ett tiotal utställare från Indien att delta, säger Anna Wikman, biträdande projektledare för Stora Nolia.

Hon berättar att Nolia siktat på att förbättra shoppingupplevelsen för besökarna till årets mässa.

– Därför har vi både provrum och en shoppinggarderob där man kan lämna in sina inköpta varor medan man går runt på mässan. Garderoben kostar 20 kronor, pengar som går direkt till Team Thoréngruppen fotboll damer. Det är också de som har hand om garderoben, säger Anna Wikman.

I hall 4, men även i hall 1, finns en monter där man kan ladda sin mobil och på Stora Nolia-torget som är placerat i mitten av hall 4, kommer besökare att kunna få prova ”nattduellen”.

Till Stora Nolia-torget kommer också Nordic Garrison som ger torget lite extra filmiskt stjärnglans med kända karaktärer från världens mest kända rymdepos.

I hall 4 finns också ett cafe och en lekyta med barnskoj.

– Den shoppingsugne får inte missa hall 4, säger Anna Wikman.