Kalle Gracias

Kalle Gracias debuterade med EP:n ”Pulsen” 2011 som toppade iTunes försäljningslista och har vart verksam inom Piteås hiphopscen sedan dess. Kalle Gracias musik kan beskrivas som melodiös hiphop med självreflekterande texter som både kan beröra och uppröra. Texterna har ofta kretsat kring uppväxten och livet i en småstad och drömmar om något större. Med åren har texterna börjat handla med om livet i det stora hela och större filosofiska frågor. Kalle vill ta med lyssnaren på en resa som kan få en att reflektera över sitt eget liv.

Genom karriären har Kalle Gracias tillsammans med Piteås husproducent Jakk Who turnerat runt om i Sverige från Riksgränsen till Lund, både som soloartist samt med artister som Griljo i duon Kalle Gracias & Griljonären samt som förband och sidekick till Luleåkollegan Zacke.

Kalle har medverkat i stora sammanhang som Nyhetsmorgon på TV4, musikhjälpen i P3 och blivit nominerad tillsammans med kollegorna i Kusten Klick till årets nykomling på Kingsizegalan 2015.

Nu kommer Kalle Gracias till Stora Nolia tillsammans med Jakk Who bakom spakarna och utlovar en hitparad och tidsresa genom karriären.